Be&Bo Furniture Design

MOBILIARI DE DISSENY

Som un equip de dissenyadors i emprenedors que realitza cada un els seus dissenys per captivar i seduir , convertint cada moble de disseny en una peça atractiva que no deixa indiferent , els nostres productes són detallistes , funcionals , innovadors i sobretot : atractius .

Be & Bo va néixer de la inquietud de fer objectes que ens trobem diàriament , amb un enfocament estèticament innovador , mobles i objectes que permeten conviure-h
i creant ambients perfectament conjuntats.

El nostre equip té cura de totes les etapes productives dels nostres articles : des dels esbossos i dibuixos inicials , materials , la fabricació , fins al lliurament final del producte i la seva posterior servei postvenda.    

Dins dels nostres equip de col · laboradors es troben : ebenistes , metal · listes , tapissers , matricers , que fan possible que els nostres dissenys es converteixin en objectes que volen arribar a ser alguna cosa més.

La nostra experiència en el disseny de mobles és àmplia . En la nostra etapa anterior , fabricàvem mobles a manera de prototips únics , ja que es tractava de dissenys a mida. En aquesta nova etapa , hem fet el pas cap a una fabricació a gran escala , apostant pels nostres dissenys més elegants i funcionals.


Tornar
Visa y Mastercard
Be & Bo Design Furniture